Het Hooghuis Heesch handelt

Het Hooghuis Heesch organiseert een speciale kerstactie om geld in te zamelen voor de Tinker Tots-crèche in Port Elizabeth. De leerlingen hebben de afgelopen weken zélf een origineel plan bedacht om geld in te zamelen.

20 dec 2018
De leerlingen van de middelbare school hebben per klas een klein startbudget gekregen. Met elkaar moeten ze een slim en origineel plan bedenken om van het budget een zo hoog mogelijk bedrag te maken tijdens de kerstmarkt. De leerlingen zijn druk bezig, de mentoren sporen ze vurig aan en de directeur heeft zelfs al toegezegd dat er door een aantal leerlingen een taart in zijn gezicht gegooid mag worden. Daar moet alleen wel een goed geldbedrag voor worden geboden. Lekker fanatiek dus! 

Directeur Twan van den Broek is erg enthousiast over de actie: ‘’Bij Het Hooghuis staan kwalificering, personaliseren en socialisering centraal. Met een actie als deze willen we onze leerlingen dat laatste bij brengen. In de toekomst zal er op deze generatie meer beroep worden gedaan met betrekking tot vrijwilligerswerk en mantelzorg. We willen de leerlingen meegeven dat ze niet alleen een taak in hun eigen omgeving hebben, maar ook van invloed zijn in de maatschappij daarbuiten’’, vertelt Van den Broek.

Wij van Thamsanqa-Tinker Tots zijn ongelooflijk dankbaar dat Het Hooghuis Heesch zich ook dit jaar voor ons inzet. Je als klas inzetten voor een ander, is een bijzondere ervaring. Een ervaring waardoor ook het Tinker Tots-vuurtje ooit begon met branden. We danken alvast alle leerlingen voor hun geweldige inzet en hopen dat deze actie leerlingen inspireert voor in de toekomst om anderen te helpen.

Het Hooghuis Heesch nodigt iedereen uit op donderdag 20 december voor de kerstactie.

Wanneer: 17:00u - 20:00u
Waar: Schoonstraat 34, Heesch

Ga terug