top of page

BESTUUR

Het bestuur
We hebben een algemeen en een dagelijks bestuur (DB). Het DB bestaat uit de voorzitter, de secretaris en de penningmeester.

Sjaak.JPG

Sjaak Groen / voorzitter:

“Het werken voor Thamsanqa geeft mij veel voldoening, omdat ik hiermee kinderen kan helpen die helaas hulpbehoevend zijn. Kinderen vormen onze toekomst en samen delen is onze kracht. Graag draag ik mijn steentje bij.”

Fré.jpg

Fré Bergman / penningmeester:

“In het bijdragen aan Thamsanqa komen twee zaken bij elkaar. Het gaat om 
kinderen en het is zeker dat alles wat er binnenkomt aan donaties daar komt waar het móet komen. Dit is altijd leidend geweest bij de beantwoording van mijn vraag aan welke goede doelen ik bij wil dragen.”

Thijmen.JPG

Thijmen van Loenen / fundraising: “Thamsanqa, een fantastisch project, een ‘Thuis voor ieder kind’.

Kinderen een kans bieden om op te groeien in een warm gezin en een veilig huis waar ze geliefd zijn, gekoesterd en verzorgd worden. Juist dan kunnen kinderen hun talenten ontwikkelen.”

Anouk.jpg

Anouk Luers / PR: ‘’Op mijn achttiende ben ik op eigen initiatief naar Port Elizabeth gegaan om daar ruim twee maanden te werken als vrijwilliger. Daarna hebben deze stichting en haar kinderen mij niet meer losgelaten. In de zomer van 2021 studeer ik af als journalist. Mijn vaardigheden in schrift en online werken, kan ik hier in Nederland voor Thamsanqa dus goed benutten.’’

Jolanda Fransen / secretaris:

“Lieve mensen in mijn omgeving waren al actief voor Thamsanqa en zetten zich vol overgave in voor de kinderen in Zuid-Afrika. De ervaringen, verhalen en foto’s zijn hartverwarmend en soms hartverscheurend. Het gaat toch om de blije kindergezichtjes. Aan zo’n mooie stichting wil ik graag mijn steentje  bijdragen.”

Anneke.jpg

Anneke Stultiens / begeleiding vrijwilligers:

Al op 10-jarige leeftijd schreef ik in mijn dagboek over de kinderen uit Afrika. Nadat ik daar in 2009 vrijwilligerswerk heb gedaan lieten Thamsanqa en Afrika mij niet meer los. Door mijn  werk binnen onze stichting heb ik het gevoel een klein beetje te kunnen bijdragen aan een betere wereld. 

Fleur van der Ven.png

Fleur van der Ven / PR: “

In 2014 kreeg ik de kans om een internationale stage bij Thamsanqa te doen. Samen met de stichting ben ik ook terug in Nederland fondsen gaan werven voor TinkerTots. Sindsdien zet ik me met veel plezier in voor een veilig thuis en onderwijs voor deze kinderen. Mijn mediavormgeving-studie, komt goed van pas voor mijn PR-werk.“

Jolanda.jpg

 

Stichting Thamsanqa.nl
Website: www.stichtingthamsanqa.nl 
E-mailadres: info@stichtingthamsanqa.nl
Bankrekeningnummer: NL88 INGB 0005 4449 86

 

Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen rondom 
ons project Thamsanqa in Port Elizabeth.

  • Facebook
England flag.png
Donatie button.png
bottom of page