Mooie muurschilderingen voor Under the Tree

Dat het Under the Tree-project vorig jaar afgebrand is, is nog amper te merken. Nadat er onlangs een nieuwe crèche werd gebouwd voor het project, is het ook nog eens extra mooi versierd door de vrijwilligers.

 

Van Superman tot leeuwen, allerlei vrolijke figuren kleuren de nieuwe muren van de Under the Tree-crèche. Afgelopen tijd hebben vrijwilligers Sjaak Groen, Anneke Stultiens, Sam Robbers en Marieke van Kuppeveld hard gewerkt tijdens hun bezoek. Onder leiding van Thijmen van Loenen werd het ene kunstwerk na het andere gemaakt.

De leidsters en kinderen wisten niets van het project. Ze waren allen dan ook erg verrast toen ze 's morgens bij de crèche kwamen. Het ziet er vrolijk uit met al die mooie kleurtjes.En wat fijn dat er een week later een speeltoestel voor de peuters is geplaatst op het terrein.

Nog meer goed nieuws

Eerder is er door de Rotary uit P.E. al een cementvloer gestort waarop de kinderen met hun scootertjes lekker kunnen rondrijden. Tevens is er een afdak geplaatst, zodat de peuters op het heetst van de dag fijn in de schaduw kunnen spelen.

Dank aan alle donoren!!

 

Ga terug