top of page

Tia: een taaie die zich niet laat tegenhouden

Afgelopen maanden waren best spannend voor Tia en haar familie. Haar gezondheid laat haar namelijk steeds meer in de steek. Ze mag dan wel 85 zijn, Tia is nog altijd actief als maatschappelijk werker in Motherwell voor de FRS.


Tia heeft al langere tijd last van haar suiker. Daardoor heeft ze minder energie dan ze zou willen. Door de vermoeidheid en hartklachten heeft ze moeten inleveren, wat haar best wat moeite kostte. Al jaren zet ze zich met de FRS in voor het welzijn van kinderen in Motherwell. Iets wat ze nog heel wat jaren wil doen.


Verdeelde taken

Het FRS-team heeft het zo kunnen organiseren dat Tia ondersteuning krijgt. Op het kantoor heeft de FRS de taken verdeeld en wordt Tia geholpen waar nodig. Daar is ze heel dankbaar voor. “Ik vind het zo fijn om te zien hoe Louise – logischerwijs – mij ontzorgt. Ik ben betrokken bij het maatschappelijk werk en hun diensten aan de kinderen in de gemeenschap. Louise heeft een speciale gave om met kinderen te werken. Daar hoef ik me dus niet druk om te maken.”

56 weergaven

Comments


bottom of page