top of page

Speciale boodschap: 'We kunnen 426 kinderen ondersteunen'

Bijgewerkt op: 19 dec. 2022

Al meer dan tien jaar kunnen we door de blijvende steun van onze donateurs Tia en Louise helpen. Zij zetten zich met hun stichting FRS in voor het welzijn van kinderen in township Motherwell. Dat dit kan met behulp van Thamsanqa.nl blijven ze bijzonder vinden. In aanloop van Kerstmis stonden ze hier bij stil en wilden ze - via onze website - iedereen in Nederland bedanken.


Beste Donateurs en Thamsanqa.nl,


Het is uit de grond van ons hart dat Louise, ikzelf, alle medewerkers, moeders en kinderen van Thamsanqa, Tinker Tots en Under The Tree jullie bedanken voor jullie voortdurende en genereuze steun.


Jullie steunen ons op zulke wonderlijke manieren. De voortdurende interesse waarderen we enorm. We willen iedere donateur persoonlijk bedanken voor het geven en blijven geven.

Je helpt ons bij het runnen van ons efficiënte Cluster Foster-care Home-project. Zo kunnen we een holistisch zorgprogramma bieden voor weeskinderen en kwetsbare kinderen. Bijvoorbeeld door opvoeding in een gezinsomgeving, medische zorg, onderwijs en counseling. Maar de kinderen ook spirituele discipline, normen en waarden bijbrengen. Er zijn 41 kinderen in de Thamsanqa Cluster Foster Homes, 25 in TinkerTots ECD Centre, 50 in Under The tree en 310 pleegkinderen in de gemeenschap die worden bijgestaan door maatschappelijk werkers in de gemeenschap. Kortom: 426 kinderen die we nu ondersteunen.


We stellen je donateurs en ook de bestuursleden zo hoog op prijs. Dank je wel!!!

Moge jij en je geliefden een prachtige gezegende Kerstmis hebben!


Liefde en groeten,


Tia en Louise





54 weergaven

Commentaires


bottom of page