top of page

Klaar voor de start … GO!

Afgelopen 20 mei was het weer zover: de Trap-In. Tijdens dit jaarlijkse evenement leggen deelnemers een fietstocht af in Uden om geld in te zamelen voor verschillende doelen. Stichting Thamsanqa.nl was dit jaar weer een van de gelukkigen. Maar liefst 3500 euro mochten we op 11 juni ontvangen. Geweldig!


De Trap-In had een extra speciale editie, want het was namelijk voor de vijftigste keer dat enthousiaste deelnemers meededen aan het evenement. Naast Thamsanqa waren er nog twaalf andere goede doelen. De dag werd mogelijk gemaakt door talloze vrijwilligers, lokale sponsoren en natuurlijk de bijna 2000 fietsers die enthousiast de tocht aflegden. De opbrengst bestaat uit  sponsorgelden, deelname kosten en de opbrengst van de  verkoop van pannenkoeken, fruit, ijs en dergelijke.

Tia en Louise live aanwezig Terwijl iedereen zich inspande in Uden, werden Tia en Louise via WhatsApp tijdens de mooie dag op de hoogte gebracht. Van de vrijwilligers die pannenkoeken bakten tot de blaaskapel dat voor de muziek zorgde en de mooie Thamsanqa-stand. Alles kregen ze ‘live’ mee.


‘Zo ongelooflijk om te bedenken dat al deze mensen zich zorgen maken over een beter leven voor anderen’, typte Louise enthousiast terwijl de stroom foto’s bleef komen. ‘De Nederlanders zijn uniek in hun soort en onze eigen Thamsanqa is gewoon de beste. Bedankt iedereen voor deze ongelooflijke inspanningen’, eindigde Louise. Uiteraard met nog heel veel digitale hartjes. Alleen maar passend bij de sfeer van de mooie dag: liefdevol.


Regionale krant Thijmen van Loenen, een van de vrijwilligers en bestuurslid bij Thamsanqa werd als kers op de taart geïnterviewd door een regionale krant. Een mooi podium voor ons en de andere stichtingen die centraal stonden bij de Trap-In. Thijmen sprak over wat we doen en wat we graag hopen te bereiken voor de kinderen die we steunen. “We willen de talenten van die kinderen ontwikkelen", vertelde Thijmen in de Gelderlander. En zo is het Thijmen!


Benieuwd naar het hele artikel in de Gelderlander? Klik dan hier.

34 weergaven

Comentarios


bottom of page