top of page

Donateurs komen en gaanCorona heeft logischerwijs voor behoorlijk wat negatieve gevolgen gezorgd. In Port Elizabeth zijn verschillende donateurs en bedrijven afgehaakt vanwege de economische crisis. Gelukkig is er wel een Engelse donor bijgekomen.


Doordat een flink aantal lokale donateurs en bedrijven hun schenking heeft gestopt, is het financieel pittig voor onze lokale partner, de Family Restoration Services (FRS). Het helpt daarnaast niet dat de onderwijskosten hoger zijn geworden. Samen met FRS zijn we dan ook hard op zoek naar nieuwe donaties om meer kosten te kunnen dekken.


Ook zoekt Thamsanqa.nl naar mogelijkheden, om de ‘Eye of the community ladies’ een kleine vergoeding voor hun preventiewerk te kunnen geven. Deze dames sporen kinderen in Motherwell op die niet goed worden behandeld.


Nieuwe donateur


Gelukkig heeft Thamsanqa.nl via een goede relatie de FRS in contact kunnen brengen met Westfield Health uit Sheffield England. The Giving Back Committee is onder de indruk van de social work projects. Vanuit haar Charity Program heeft zij voor dit jaar dan ook een donatie toegekend.


115 weergaven

Comments


bottom of page