Unathi gaat als eerste van Thamsanqa naar universiteit

Unathi heeft onlangs haar middelbare school afgerond met geweldige resultaten. Zo goed dat ze mag beginnen aan een Bachelor’s Degree. Hiermee is ze de eerste van onze Thamsanqa-kids, die een plekje op een universiteit heeft weten te bemachtigen.

Maarliefst twee universiteiten hebben haar toegelaten, die van Kaapstad en Johannesburg. Tia en Louise gaan met Unathi bespreken wat haar opties zijn, en hoe ze haar in deze enorme stap kunnen ondersteunen. We zijn enorm trots op haar. 

 

Als Thamsanqa NL gaan we met zijn allen al jaren door weer en wind om de kinderen in Zuid-Afrika een positieve toekomst te kunnen bieden. Veel steun van FRS zit in het creëren en bieden van kansen in het onderwijs. Fantastisch om te horen dat dit nu zijn vruchten afwerpt! 

 

Grote dank

Het is een enorme verrijking in haar toekomstperspectief en een fantastisch mijlpaal. Dit is een prachtig voorbeeld waar FRS en Thamsanqa NL het allemaal voor doen. Een droom die uitkomt, die niet mogelijk was geweest zonder de steun van onze lieve vrijwilligers en donateurs! 

 

Ga terug