Streefbedrag corona-actie behaald

De FRS corona-hulpactie heeft inmiddels €4055 opgeleverd. Het streefbedrag was €3700. Een hele mooie opbrengst dus. Met de verdubbeling door de Wilde Ganzen zijn we op een totaal bedrag van €7400 uitgekomen. Van dit geld kunnen Tia en Louise de kinderen in de Fosterhomes en de foster mothers drie maanden lang elke dag een maaltijd aanbieden. Fantastisch!

 

Hard getroffen

Door de uitbraak van COVID-19 is de samenleving en de economie in Zuid-Afrika zeer sterk ontregeld. Motherwell, waar de Thamsanqa Foster Homes gelokaliseerd zijn, is één van de gebieden, samen met de townships rond Kaapstad, Johannesburg en Durban waar het percentage besmettingen het grootst is. Veel mensen zijn hun baan kwijt en hebben veel moeite om rond te komen. Tot nu toe zijn er gelukkig geen kinderen of medewerkers van Thamsanqa met sterke signalen van het virus. We hopen natuurlijk heel erg dat dit zo blijft.

 

Het bestuur van Thamsanqa.nl en de Family Restoration Services dankt allen voor de vele donaties! Zo’n opbrengt in een maand tijd is een geweldig resultaat. Ook danken we Wilde Ganzen voor hun prachtige verdubbeling. De zware tijden zijn zeker nog niet voorbij, maar dit is een mooi begin voor de stichting om de komende weken vooruit te kunnen.

Ga terug