Opbrengst kunstexpositie voor Thamsanqa

In het Udense Retraitehuis van de missiezusters is tot en met eind juni ‘Het gezicht van de missie’ te zien. De schilderijen zijn gemaakt door Eugenie van Malsen, Joana Darc Silva Monteiro en Thamsanqa-vrijwilliger Thijmen van Loenen. De totale opbrengst gaat naar ons project.

 

Het is een waardering voor het missiewerk van de zusters en de missionarissen. Zij hebben als het ware de fundering gelegd waar wij als stichting op door kunnen bouwen. Eugenie komt uit Indonesië waar de kloof tussen arm en rijk groot was. Joana is geboren en getogen in een arm deel van Brazilië en weet als geen ander wat hulp kan betekenen. Thijmen is Nederlands en werkt als vrijwilliger voor onze stichting.

 

In de hal bij de expositie kunnen bezoekers brieven achterlaten voor de kinderen van Thamsanqa in een speciale koffer. Ook kunnen er eventuele donaties in worden gestopt. Ten slotte zijn schilderijen ook te koop. Eind juni zal bekend worden gemaakt wat voor een mooi bedrag er in totaal is opgebracht voor Thamsanqa.

 

Hun schilderijen van ‘gezichten’ zijn iedere dag van 09.00 tot 17.00 uur te bewonderen in het Udense Retraitehuis aan de Volkelseweg 30.

Ga terug