Kerstacties leveren bijna €2500 op

Het einde van dit jaar betekent een goed begin van het nieuwe schooljaar voor de kinderen van Thamsanqa. Met de kerstacties op de HAS Hogeschool in Den Bosch en Het Hooghuis in Heesch werd vlak voor Kerst namelijk in totaal €2462,67 opgehaald voor de stichting. De ‘Met deze mooie opbrengst kunnen o.a. schoolkleding en boeken worden gekocht’, aldus Thamsanqa-voorzitter, Sjaak Groen. 

Op de middelbare school konden leerlingen met een klein startbedrag ieder hun eigen 'actie' opzetten. Zo werden er op de drukbezochte kerstmarkt o.a. gerechtjes gemaakt om te verkopen en waren er ook optredens. We bedanken alle leerlingen voor hun onwijs enthousiaste deelname! 

‘Het was een gezellige kerstmarkt op de HAS dit jaar. Alle personeelsleden konden bij de gelegenheid hun eigen kerstpakket samenstellen met de waardebonnen die zij hadden gekregen. Aangeboden lekkernijen, leuke kerstartikelen en speelgoed waren geliefd, maar er werden ook veel bonnen geschonken aan Thamsanqa. Fantastisch dat veel personeelsleden die aan ons gaven en de tijd namen om het verhaal van Motherwell en de stichting aan te horen’, vertelt Sjaak enthousiast.

Ga terug