Acties

Canadese Rotary Club schenkt 1500,- dollar

Ons project heeft sinds kort ook contacten in Noord-Amerika. Via via is er vanuit Uden contact gelegd met de Rotary Club in Dundas (Ontario, Canada). Tijdens familiebezoek heeft een van onze vrijwilligers in mei 2016 de Rotary Club aldaar geïnformeerd over het project Thamsanqa. Een jaar later blijkt het zinvol geweest te zijn. Op 23 mei j.l. hebben we een cheque van 1500,- Canadese dollars in Dundas in ontvangst mogen nemen. Laten we hopen dat nu nog meer buitenlandse Rotary Clubs zien dat onze inspanning om vooral educatie in Port Elizabeth te ondersteunen de moeite waard is. 

Lees verder...

Trap-In Uden fietstocht op 5 juni

Sinds 1974 wordt door de Stichting Trap-In op Tweede Pinksterdag een sponsorfietstocht van 50 kilometer georganiseerd, waarvan de opbrengst bestemd is voor Udense en Volkelse missionarissen en enkele kleinschalige derde wereldlandprojecten.

Ook ons project is dit jaar geselecteerd voor deze happening! Thamsanqa vrijwilligers zullen een van de stempelposten gaan bemannen. Op de website www.trap-in.nl staat all verdere informative over deze fietstocht.

Tegen betaling van 4 euro kun je meefietsen. 

Heb je die dag al een afspraak, ben je geblesseerd of ben je gewoon niet zo'n fietser? Een kaartje kopen kan altijd! Je sponsort dan natuurlijk nog steeds de stichting! 

Zien we jullie ook? 

Lees verder...