Acties

Kerstgala Hooghuis Heesch zorgt voor wederopbouw Under The Tree crèche!

Het Hooghuis Heesch organiseerde op 21 december voor alle leerlingen het kerstgalavoor de wederopbouw van de Under The Tree crèche. Op 30 oktober brandden in de township Motherwell bij Port Elizabeth(Zuid-Afrika) twee houten leslokaaltjes tot de grond toe af. De lokaaltjes waren nog maar een jaar in gebruik. Meer dan 60 peuters kregen hier onderwijs en deden hun eerste schoolervaringen op. Het is een belangrijk project en prachtig voor de peuters die hierdoor niet meer elke dag door de township zwerven en elke dag 2 gezonde maaltijden nuttigen.

 

Lees verder...

Under the Tree afgebrand

Acties bieden hoogstwaarschijnlijk nog dit jaar een oplossing!

Lees verder...

Grachtenfestival Meppel 2017

Op zaterdag 10 juni had onze stichting een standje bij het dertiende Grachtenfestival van Meppel. Dit jaarlijkse terugkerende evenement is inmiddels niet meer weg te denken van de evenementenkalender van Meppel. Het kenmerkt zich door allerlei activiteiten in de stad met het accent op de grachten. Tijdens deze happening bezochten veel mensen onze stand. Met de verkoop van Zuid-Afrikaanse producten en spontane donaties is een mooi bedrag van 170,- euro opgehaald.
 

Lees verder...

Recordopbrengst Udense Trap-In

Op 5 juni j.l. vond voor de 43ste keer de Udense Trap-In plaats. Een prachtige fietstocht van 50 kilometer in en rondom de gemeente Uden voor het goede doel. Op dinsdagavond 20 juni vond de afsluitende medewerkersvergadering plaats. Tijdens deze bijeenkomst werden de cheques aan de vertegenwoordigers van de stichtingen uitgereikt. Binnenkort wordt 2650 euro aan 15 Udense projecten uitgekeerd. De netto-opbrengst was dit jaar 40.000 euro. De hoogste opbrengst in de geschiedenis van de Udense Trap-In. Het mag duidelijk zijn dat Thamsanqa hier zeer gelukkig mee is.
Op 5 juni hebben zo'n 2500 mensen deelgenomen aan de fietstocht. Thamsanqa heeft met vijf mensen een stempelpost verzorgd. Geweldig om de hele dag zoveel enthousiaste fietsers van jong tot oud voorbij te zien komen voor het goede doel. We zullen het niet nalaten om ook volgend jaar weer in te schrijven voor deze fantastische happening.
 

Lees verder...