Nieuws

Thamsanqa Vriendendag februari 2019


Tijdens de februarivergadering is het financiële plaatje uiteengezet. De begroting voor 2019 en de balanspositie zijn duidelijk geworden. Het is helder dat meer inkomsten gewenst zijn.
Ons verhaal met trots uitdragen is voor meerdere doelgroepen een belangrijk middel. We hebben een goed verhaal waar we trots op moeten zijn en waarmee we naar instanties kunnen gaan.

 

We zijn ook op de hoogte van de actualiteit m.b.t. weeshuistoerisme en hechtingsproblematiek. De kinderen in de Fosterhomes worden daar door een rechterlijke uitspraak geplaatst en het vrijwilligerswerk vindt vooral plaats in de kindercrèches. Hoe we met de jonge kinderen omgaan vraagt in zijn algemeenheid om een goede voorbereiding, begeleiding en nazorg.

Lees meer...

Het Hooghuis Heesch handelt

Het Hooghuis Heesch organiseert een speciale kerstactie om geld in te zamelen voor de Tinker Tots-crèche in Port Elizabeth. De leerlingen hebben de afgelopen weken zélf een origineel plan bedacht om geld in te zamelen.

Lees meer...

Goed nieuws: warm water voor het transitiehuis én de crèche

In november zijn er twee nieuwe zonneboilers geplaatst; een bij het transitiehuis en een bij de Tinker Tots-crèche. Dat regelden onze trouwe vrijwilligers Ani en Flip van der Winden tijdens hun bezoek. ‘’Het is geweldig, het scheelt ons 40 procent in kosten’’, laat Louise weten. 

Lees meer...

Tinker T(r)ots van de maand: Buboni

Iedere maand staat een van de kinderen van Tinker Tots in de spotlight. Deze maand is dat Buboni. 

Benieuwd wat hem bezighoudt? Lees snel verder!

Lees meer...

Under The Tree weer bijna onder de pannen

In oktober van het afgelopen jaar is de door het Nederlandse kinderfonds MAMAS gefinancierde crèche van Family Restoration Services tot de grond toe afgebrand. Het was een grote teleurstelling.

Lees meer...